Folkefest april 2023

Skørping Idrætscenter inviterer til folkefest den 22.april 2023. 

Dørene åbner kl. 18.00, hvor der er mulighed for at købe streetfood inspireret mad fra St. Brøndum Ostebutik og Krastrupsøgaard.

 I Hal 2 er der stillet en lille scene op, stå-bordene er dækket og vinbaren er klar med bobler, vin, øl og vand. Og selvfølgelig en kaffevogn til de kaffetørstige.

Den lokale rock-trio MonARKiet varmer folket op i Hal 2 sammen med lokale talenter fra Støvring Gymnasiums Musicalband. Begge orkestre vil give en koncert med de mest festlige numre fra repertoiret fra kl ca 18.30.

DJ VilleFrance varme dansegulvet op fra kl 20.30 i Hal 1 før Dodo & the Dodos går på scenen kl 21. Han lukker også fest og spiller indtil det sidste par forlader dansegulvet - eller indtil festen lukker til midnat.

Vil du gerne invitere dine ansatte eller samarbejdspartnere til en aften de sent vil glemme, så er der også mulighed for at købe særlig VIP adgang. Når du køber en VIP billet får du mad og fri bar under middag og koncert med i prisen ud over et helt særligt område både før og under koncerten. I kan få jeres eget bord særligt reserveret til jer, og under middagen vil der også være særlig underholdning kun til jer.


Program for VIP:

Bagtanker står for en lækker menu og forkæle sanserne med snacks, hovedret og desserter inspireret af foråret med varme toner og krydderier fra fjerne verdenshjørner. I VIP loungen er der fri bar med vin, øl og vand.

18.00 Løbende ankomst og snacks
18.30 Middag med hovedret og dessert

BUS:
Der kan købes busbillet fra nedenstående afgange til de aftalte tidspunkter:
Afgange
17.30 fra Bælum Idrætscenter
17.40 fra Terndrup Idrætscenter
17.50 fra Blenstrup Hallen
18.00 fra Fræer ForsamlingshusReturkørsel ved koncertslut. Det præcist klokkeslæt meldes ad to omgange over højtalerne af arrangørerne før sidste nummer på scenen. Det er gæsternes eget ansvar at være i bussen når den kører til det aftalte tidspunkt.

Vi glæder os til at se jer!